Partnereink

Desso

A Tarkett gyár 2015-ben szerezte meg a Desso brand tulajdonjogát. A Desso szőnyeggyár több mint 85 éves tapasztalattal rendelkezik a magas minőségű, innovatív padlószőnyegek gyártásának terén. A szőnyeggyártás két helyszínen, a hollandiai Waalwijkben és Belgiumban, Dendermonde-ben zajlik. A Desso szőnyegek gyártásának három, szorosan összekapcsolódó alappillére a dizájn, a funkcionalitás és a környezettudatosság. Örömünkre szolgál, hogy Cégünk több mint 20 éve kizárólagos magyarországi képviselője a holland Desso gyárnak. 2015 óta a Desso padlószőnyegei a Tarkett portfóliójához tartoznak.

Tovább


Tarkett

A céget 1886-ban alapították Hollandiában. A Tarkett napjainkban több mint 100 országban értékesíti az általa gyártott termékeket. A Tarkett célja, hogy padlóburkolatainak készítése fenntartható módon történjen. Magunk és környezetünk védelme érdekében a felhasználók számára tervezett, teljesen integrált megoldásokat kínál.

A cég 34 gyárában kiváló minőségű PVC, linóleum és szalagparketta burkolatok készülnek változatos dizájnnal, 2015 óta pedig a Desso padlószőnyegei is a Tarkett termékkínálatához tartoznak.

Tovább


Artigo

Termékpalettánk fontos részét képezik az olasz Artigo gumiburkolatok. A gumi alapanyagaként újrahasznosításból származó anyagok és fából nyert alkotóelemek szolgálnak. A gumiburkolat gyorsan és könnyen tisztítható, természeténél fogva higiénikus. Kivételesen hosszú élettartama és erős kopásállósága révén nagy forgalmú és lakossági helyekre egyaránt beépíthető. Cégünk az Artigo gumiburkolatok kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Tovább


Sintesi

A Sintesi 1998 óta a Gresmalt csoport tagja, amely magas minőségben gyártja hidegburkolatait mindenféle méretben és színben, az aktuális trendeknek megfelelően. A gyár digitális technológiát is alkalmaz a régies minták újáélesztésére.

Tovább


Ariostea

Az 1961-ben alapított olasz cég egyedülálló technológiával, magas minőségű hidegburkolat termékeket gyárt a legkiválóbb ásványi anyagok felhasználásával, különös figyelmet fordítva a környezeti hatásokra. Kollekciójában nagy méretű, ún. Ultra lapok is megtalálhatók számos mintázattal, klasszikus és indusztriális kivitelben, minden igényt kielégítve.

Tovább


ITC Balta

A Balta Group tekercses irodai és szállodai padlószőnyegei kínálatunkban egyszínű és mintás változatban elérhetőek. A letisztult, egyszínű változatok nagyszerűen tompítják a sokszínű terek harsányságát, az apró mintás kollekciók pedig elegáns megjelenést kölcsönöznek. A Balta Group szőnyegei poliamid alapúak, tisztításuk egyszerű.

Tovább


Berry Alloc

A cég a belga Beaulieu International Group tagja. Kiváló minőségű, exkluzív PVC burkolatai többféle árnyalatban és mintával állnak rendelkezésre.

Tovább


Edelholz

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás a tölgyfa padlóburkolatok specialistája. Az egyedi felületkezelés hangsúlyozza a tölgy természetes és utánozhatatlan tulajdonságait, így minden egyes legyártott padlószál különleges darabbá válik. A cég termékeit svájci, ausztriai, németországi és a távol-keleti piacokon értékesíti és kiemelten kezeli a magyar piacot, ahol évről évre egyre többen választják az Edelholz padlókat.

Tovább


Findeisen

A német Findeisen gyár Finett tűfilc padlószőnyegei modul és tekercses kivitelben is elérhetőek. A tűfilc strapabíró, költséghaténykony, minimális karbantartást igénylő padlóburkolat. Kiválóan alkalmas edzőtermekben, üzletekben, irodákban történő felhasználásra. A cég 2021-ben ünnepli fennálásának 100. évfordulóját.

Tovább


2tec2

A 2tec2 szövött pvc burkolatai új irányzatot teremtettek a padlóburkolatok világában. A szövött PVC burkolat üvegszálak és üvegszál rostok bonyolult szövési technikájával készül. Az így készülő PVC burkolat antiallergén, 100 %-ig újrafelhasználható, ökológiailag biztonságos összetevőket tartalmaz. Alkalmas lakó- és intézményi terek beltéri burkolására. Burkolható padlófűtésre, száraz vagy vizes helyiségekbe, lépcsőre, valamint falburkolatként is tökéletesen funkcionál. Tekercses és modul formátumban rendelhető.

Tovább

 

 

 


Fitnice

A Fitnice brand alatt a Vertisol szövött vinyl burkolatokat állít elő, amelyek falra ill. padlóra is burkolhatók. A Fitnice termékek PVC bevonatú polieszter szálakból készülnek, egyedi szövési eljárással.

Tovább


Green-flor

A Green-flor elasztikus padlóburkolatai (ragasztandó, loose lay és klikkes PVC burkolatok)  kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek és hosszútávú, problémamentes megoldást nyújtanak a felhasználóknak. A Green-Flor programja különös figyelmet fordít a környezetvédelemre és az egészséges lakóterek kialakítására.

Tovább


AxPro Carpets – Kowary

A Kowary nemcsak Lengyelország, hanem a világ egyik legrégebbi szőnyeggyártója is. A gyár padlószőnyegei elnöki palotákat és követségeket díszitenek, és négy kontinensen nyújtanak kényelmet az utazóknak szállodákban, hajókon  és repülőtereken. A Kowary szőnyegek egyedi mintavilágukkal világszerte örömet szereznek és megbízható minőséget nyújtanak a felhasználóknak.

Tovább


M2 Carpets

Cégünk kizárólagossággal forgalmazza a német M2 Carpets egyedi gyártású tekercses szőnyegpadlóit. A megrendelő által megálmodott, tervező által megtervezett mintát a gyárban chromojet technológiával szőnyegre nyomtatják. A 3D-s kötött minta hatástól a parkettamintáig, a számítógéppel szerkesztett ábrákon át az egyedi fényképekig, a kiváló minőségű szőnyeggyártás (76 dpi felbontással) nem ismer határokat.

Tovább


Objectflor

Az 1989-ben alapított, kölni székhelyű gyár Európa vezető elasztikus padlóburkolat gyártója. Kiváló minőségű, innovatív fa, kő és egyedi mintájú vinyl burkolatait megtalálja termékkínálatunkban.

Tovább


Tapibel

Az 1970-ben alapított Tapibel gyár modul és tekercses padlószőnyegei közületi minőségűek. A szőnyegek standard és egyedi mintázattal készülnek. A szőnyegek készítéséhez polipropilén és poliamid fonalat vagy 100 %-os gyapjú fonalat használnak. A termékpalettát folyamatosan megújuló kínálat jellemzi.

Tovább


EASYDEK

A holland Easydek gyár öntapadós fólia termékei kifejezetten a különféle típusú szőnyegek és padlók letakarásához kifejlesztett ragasztóréteggel rendelkeznek. A szilárd fólia optimálisan tapad, stabil marad és nem csúszik el. Ideális a kivitelezés során a meglévő vagy frissen burkolt parlóburkolatok védelmére. Négyféle tekercsszélességben és
kétféle vastagságban kapható.