FacebookSportburkolatok

Limonta Sport PVC

Az olaszországi Limonta Sport PVC gyár kizárólagos magyarországi forgalmazójaként minden igényt kielégítő termékválasztékot ajánlunk tornatermek, teniszpályák, sportcsarnokok burkolásához.

A laza fektetésű, speciális hátoldalú SUPERSPORT SL sport pvc termékfejlesztéssel egyedülálló megoldást nyújtunk a magas páratartalmú fogadó felületek burkolására.

A gyár legújabb fejlesztésével, a Crocco design alkalmazásával kiküszöbölhető a fogadó felület kisebb egyenetlenségének vizuális megjelenése.

00 01 02 03

Pavitex teniszburkolat

Cégünk az olaszországi Pavitex gyár kül- és beltéri teniszburkolatainak kizárólagos magyarországi importőre forgalmazója. Különböző minősítésű pályák készítése a megrendelő igényei szerint.

00 01 02 03

Sports Partner - Kültéri és beltéri sportburkolatok

A Portugál székhelyű gyár nemzetközi referenciákkal rendelkezik. Termékei a legprofesszionálisabb tervezést követően születnek meg, ötvözve a legmagasabb szintű műszaki tartalmat – funkcionalitás, teljesítmény, biztonság és kényelem- a modern megjelenéssel, így a magas színvonalú, versenyszintű követelményeknek is megfelel. Garanciája 12 évre érvényes.

Sports Partner katalógus
00 01 02 03

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!